LAATSTE PERSBERICHT - Reisverslag uit Zacapa, Guatemala van destihogroep - WaarBenJij.nu LAATSTE PERSBERICHT - Reisverslag uit Zacapa, Guatemala van destihogroep - WaarBenJij.nu

LAATSTE PERSBERICHT

Door: De Stiho Groep

Blijf op de hoogte en volg

12 November 2006 | Guatemala, Zacapa

Een belangrijke factor in het contact dat er is geweest tussen het thuisfront en de reactie's die wij hebben gekregen is het feit dat we het geluk hadden dat we een verschrikkelijk snelle en vooral scherpzinnige reporter in ons midden hadden.
Mede door zijn berichtgeving en door de manier waarop wij werden geinterviewd op de bouwplaats heeft ertoe bijgedragen dat het tempo steeds weer tot grote hoogte werd gestuwd.
Hij was altijd geinteresseerd en op zoek naar nieuws en tussen de regels door informeerde hij dan de groepen onderling weer hoe het er daar voor stond.
Het resultaat was dat hij door de hints die hij liet vallen ons steeds een extra impuls gaf.
Zijn inbreng op deze bouwreis is groter dan menigeen wellicht zou denken want als ik jullie nou vertel dat we na het werk 's-middags snel gingen douchen en dat de enige plek waar geinternet kon worden regelmatig uitdraaiden op nummertjes trekken dan zegt dat genoeg.
Iedereen wilde graag de reactie's weer lezen op de verslagen die onze PETER op de site had gezet.
Deze reactie's werden dan uitgeprint en vervolgens onder het genot van een biertje bij het zwembad breed uitgemeten besproken en aan elkaar voorgelezen.
Het zou een verschrikkelijk groot gemis zijn geweest als dat er niet was geweest.
PETER je kon helaas door omstandigheden met je voet niet echt productief zijn op de bouw maar we willen je bij deze ontzettend bedanken voor de bijdrage die jij op deze manier hebt geleverd aan de onvergetelijke week met elkaar.
Even een kleine anekdote: Manon zou een dagboek bijhouden van de gehele week maar dat is gestopt op de dag van aankomst want je verslaglegging op internet was SUPER en hoefde geen verdere aanvulling.
O ja, de opmerking van je vrouw was ook goed, vooral omdat ze toen ze dat schreef nog niet wist dat het haar eigen man was.

PETER, namens de groep bedankt.

• 12 November 2006 - 11:03

Zus Van Hans:

Ik wil Peter bedanken voor de leuke verslagen en iedereen het beste wensen!
    groeten,Anke

• 12 November 2006 - 13:24

Mart En Marijke:

Peter bedankt voor de gezellige verslagen die we dagelijks konden lezen.

Top Top Toppy hoor, in een woord geweldig, dank je hiervoor.

Groetjes vanuit Krommenie en nog een hele gezellige tijd met vertellen aan iedereen.

• 13 November 2006 - 02:19

Ton Hijne Atlanta:

na een goede vlucht ben ik in atlanta hartelijk onthaald.zondag eindelijk een rustdag waar ik aan toe was.op dit moment genieten de andere deelnemers ook na een lange reis van hun welverdiende rust ik hoop dat ze morgen allemaal nog en dagje vrij hebben. ik wens iedereen een goede week en geniet nog even lekker na . teamleider ton hijne.

• 13 November 2006 - 06:19

Peter:

Peter, hartelijk bedankt voor je geweldige verslagen, het was elke keer weer schitterend om deze te kunnen lezen!!!!!!!

Groetjes Nicole
    (Frank Brokken)

• 13 November 2006 - 14:59

Manon:

Hoi allemaal,
    Iedereen weer veilig thuis en heel wat om over na te denken.Ik wil iedereen nogmaals bedanken voor de geweldige week die we gehad hebben.TOP.
    Dikke kus.

• 13 November 2006 - 17:02

Peter:

Vrienden, zo mag ik jullie hoop ik allemaal noemen. Ik heb genoten van de week en van de sfeer. Moe maar voldaan kijk ik terug opde fantastische week die we met elkaar hebben gehad. Ik wil jullie ook allemaal bedanken voor deze week het bovenstaande bedankje geeft mij een extra goed gevoel over het geheel. Ik kijk met spanning uit naar de reunie, ik mis jullie nu al.
    Groeten van de Razende reporter.

PS Dat stuk wat uit mijn voet is gekomen was een stuk van mijn teenslipper wat erin moet zijn gegaan toen ik op die haring ben gestapt!

• 13 November 2006 - 20:28

Snorremans:

Zonde van die teenslipper

• 14 November 2006 - 17:35

Adje:

Waar is die haring eigenlijk ?