Dag 10, vervolg van de thuisreis. - Reisverslag uit Zacapa, Guatemala van destihogroep - WaarBenJij.nu Dag 10, vervolg van de thuisreis. - Reisverslag uit Zacapa, Guatemala van destihogroep - WaarBenJij.nu

Dag 10, vervolg van de thuisreis.

Door: De Stiho Groep

Blijf op de hoogte en volg

12 November 2006 | Guatemala, Zacapa

Na het ontbijt de busjes volgeladen en vertrokken naar het vliegveld. Onderweg met angst en beven de verrichtingen van de chauffeurs gevolgd, inhalen als het eigenlijk niet kon, rechts inhalen van een file door de berm, file links inhalen op een tweebaansweg, inhalen over een dubbele doorgetrokken streep, erg kort achter voorligger rijden, bij inhalen direct afsnijden. Erg hard achterop een file inrijden waardoor hard remmen noodzakelijk was, uiteindelijk in Guatemala City nog een stukje door de stad racen, rode stoplichten, hard toeteren, al met al een aparte ervaring, je kan je rijbewijs niet halen in Guatemala, je kan het alleen maar kopen. Alle koffers verzamelt en ingecheckt, naar de douane, alles uit en af en dan door. Hierna even koffie gedronken en toen naar de gate. Hier werden alle tassen weer doorzocht en werden er weer diverse flessen, spuitbussen, tubes, scharen en zelfs de hygiënische doekjes van Hans mochten niet mee, vooral die doekjes schijnen erg gevaarlijk te zijn. Uiteindelijk toch in het vliegtuig, rustige vlucht gehad naar Houston en daar weer ALLE koffers verzamelt. Hier weer de typische amerikaanse toestanden, uitkleden, controleren aankleden, tassen doorzoeken etcetera. Maar nu mogen we dan toch allemaal naar Nederland, Ton gaat op weg naar Atlanta, prettige vakantie daar toegewenst namens ons allemaal. We hopen jullie morgen in grote getalen op Schiphol aan te treffen. Tot straks allemaal!