Dag 3 (Kofferdag)
Door: De Stiho Groep
06 November 2006 | Guatemala, Zacapa
Om 6.30 uur eerste ploeg ontbeten en om 7.00 uur vertrokken naar het vliegveld met de bedoeling hun koffers op te halen. Frank, Martijn, Bernard, Daan en Bart hadden helemaal geen persoonlijke bezitingen meer, Andre, Patrick, Marcel Wim Hans en Heimen misten 1 koffer met hoofdzakelijk kados voor Los Ninos.
De rest is om 8.00 uur gaan ontbijten en om 9.00 u ook vertrokken naar het vliegveld waar we met z´n allen een klein feestje hebben gebouwd, ALLE koffers terug!!
Op naar Zacapa waar we om 13.30 uur zijn aangekomen. Hier kennis gemaakt met de plaatselijke afdeling van Habitat en de toekomstige bewoners van de huizen die wij gaan bouwen. Tegelijkertijd gelunchd en de plaatselijke bevolking wijsgemaakt dat we ook aan tafel een treintje maken om de borden door te geven. Naar de kamers om om te kleden en hierna naar de bouwlocatie om te verkennen. Schitterende locatie, primitief maar super uitzicht. Huizen verdeeld onder de 4 bouwgroepen, volgens Ton gaat het helemaal goedkomen. Nog even doorgereden naar een inmiddels volledig in gebruik genomen project om een indruk te krijgen hoe het er later uit moet zien als gas, water en licht zijn aangesloten.
Ons hotel beschikt over luxe huisjes met airco en een gigantisch zwembad. WE HEBBEN HET ZWAAR! Tot morgen.
06 November 2006 - 02:02
Richard Van Berge:
Goed om te weten dat alles o.k.is,maar wordt er ook nog een keer gewerkt? -
06 November 2006 - 06:12
Yolanda:
Goed gevoel dat alle koffers terecht zijn. Het zware gedeelte komt zeker nog? Zet 'm op en werkse
Groet, Yolanda, Rick, Stefan en Tanja -
06 November 2006 - 06:14
Bob:
he slaapkoppen bij ons is het 7.15
doei -
06 November 2006 - 06:53
Tineke:
Gelukkig dat de koffers weer terug zijn, maar niet met alles erin als ik het goed begrijp .wij wensen jullie nog veel plezier . fijn dat jullie een goed hotel hebben groetjes van ons allemaal alles komt goed -
06 November 2006 - 06:54
Vincent:
Is het nu een bouw of een vakantie reis? Een zwembad en airo? Hoe kijken de woon kandidaten daar tegenaan? Is natuurlijk niets nieuws want het hotel staat er waarschijnlijk al een aantal jaren maar ben toch benieuwd.
PS: Wanneer komen de foto's bij de dagverslagen? Of is een ieder zijn/haar camera vergeten? -
06 November 2006 - 07:23
Daniel H:
Succes en veel plezier. -
06 November 2006 - 07:51
John Walda:
Gelukkig hebben jullie weer alle spullen weer bij de hand. Erg vervelend allemaal. Hopenlijk vanaf nu alleen nog maar voorspoed!
John. -
06 November 2006 - 08:00
Diana:
Tot nu toe hebben jullie het inderdaad zwaar, ben benieuwd hoe de rest van de week verloopt. Peter, v.w.b. je voet, probeer met een zilvernitraatstokje of je de wond weer een beetje open kunt krijgen, zodat de troep eruit kan. Laat, als het kan ook nog even weten of het beter gaat. Door je korte bericht heb je nogal wat onrust gezaaid. -
06 November 2006 - 08:44
Petra:
Fijn om te horen dat de koffers terecht zijn. En vandaag gaat het echte werk beginnen! Succes!
06 November 2006 - 10:35
Marieke Schepers:
Nou, het begin was al zwaar, we hopen dat jullie toch genieten van deze indrukwekkende bouwreis. Hopelijk verloopt de rest van jullie missie voorspoediger! Heel veel succes.
Marieke, Gino, Yannick en Brian -
06 November 2006 - 12:51
Muur, Sam & Matthijs:
Klinkt allemaal niet verkeerd :) Laat die foto's maar doorkomen, wij willen dat uitzicht ook wel zien! Werkse & veel succes! -
06 November 2006 - 12:58
Veel succes deze week! -
06 November 2006 - 14:10
Wim Van Ziel:
Hoi Wim,
Vrolijke boel daar! Maar als je dit leest na de (1e werkdag) zijn jullie misschien wel wat rustiger. Je mail ontvangen en via Joke gehoord dat je niet kunt bellen. Jammer, maar we kunnen mailen. Alles prima hier in Huize van Ziel. Leuk weekend gehad en de eerste werkdag zit er alweer op. Op kantoor geen bijzonderheden. De jongens verwacht ik ieder moment uit school en zullen je ook mailen.
Het weer is wat kouder en momenteel regent het een beetje. De open haard wordt vanmiddag weer gebruikt net zoals gisterenmiddag. AJAX heeft met 3-0 gewonnen. De rest weten de jongens straks wel. Nog de groeten van je ouders. Gaat goed met ze.
Wel straks mail ik nog even met de jongens. Je plek in bed wordt al om de beurt ingenomen door aron en daniel. Tot mails dikke kus en veel werkplezier. groetjes
marian -
06 November 2006 - 14:47
Amber:
hoi pap gaat het goed in quatamala we missen je enorm bedankt voor de brief .blij dat je koffer er weer is.van andries francoise en heel veel liefs. -
06 November 2006 - 15:01
Rene Van Der Wel:
Hoi rene, alles goed ? Wij wachten met smart op de foto's, kunne wij zien waar je uithangt. hopen dat je het naar je zin hebt en een dikke poot van Toby. groetjes de Schijndeltjes -
06 November 2006 - 15:11
Daniel Van Ziel:
haloooooooooooooooooooooooo.papa ik mis je heeeeeeel erg. we heben verloren met (4-5)maar ik heb wel een (2) voorzetten geven. deze spelers heben gescoort.
gerwin (1),tijs (1),robin(2). fijn dat je koffer trug hebt.heb je een fijne reis gehad stuur een berichtje trug? (ps zelf geschreven) tot mails xxxx daniel. -
06 November 2006 - 15:22
Barry Schoon:
Het hotel zal wel door Levring zijn uitgezocht, hij zal er al geweest zijn op een van zijn eerdere vakantie's. Eddy het begint nu echt op te vallen. -
06 November 2006 - 15:26
Aron Van Ziel:
hooooooooooooooooooooooooipapa ik heb gewoooooooonnen! met (2-0)lars heeft ze gescoort. is het eten lekker daar? Ga je ook zwemmen in het zwembad? Ajax heeft met (3-0) gewonnen. ik mis je,maar heb wel lekker bij mama geslapen vannacht. Je hebt een lekker bedje. Ik e-mail je nog een keer.
dikke kus xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxaron -
06 November 2006 - 15:32
Rikie Krepel:
Fijn dat je de koffer weer terug hebt. Ook een goed hotel en nu aan het werk.Veel groetjes van ons viertjes. -
06 November 2006 - 15:36
TON HIJNE:
Het gaat helemaal goed komen volgens Ton,in de mail daar gaan jullie toch voor he. Goed dat alle koffers er weer zijn, anderswerd het onderbroeken ruilen.Benieuwd hoe die mensen daar ook zijn als jullie klaar zijn met het bouwen, als het maar niet zo is als met Willis en de rest in Kr.nie! Daar was het gisteren saai weer en saaie ervaringen.Sp.Krnie verloren en zoon Hans weer veel opde foto, wel heel opvallend trouwens, al weken lang.Hopenlijk gaat de eerste werkdag volgens de plannen. hier zit de eerste dag v.d.week erop. Tot hoe laat gaan jullie door?
gr. vanuit drie hoog
06 November 2006 - 15:49
Daniel Van Ziel:
voor papa en gijs UITSLAGEN VOETBAL:
voor gijs:2feyenoord-1vitesse gescoort:bahia 1-0 lazovich:1-1 en lucius 2-1 voor ale twee:3psv-0nac breda -farfàn 1-0 cocu 2-0 farfàn 3-0 .voor papa: 3ajax -0heracles perez 0-1 perez (strafschap) 0-2 snijder 0-3 van daniel -
06 November 2006 - 15:53
Daniel Vz:
Ik stuur elke dag een berichtje. Probeer jij ook dat te doen.
Kus ik ga lekker eten zo.
daniel -
06 November 2006 - 16:28
Marco:
Hee Hans hoe is die daar
ik lees dat het nog al wat gebeurt is he hahah maar zoals we jou kennen komt het wel goed
maak je het niet te dol daar,straks willen ze je daar nog houden
heel veel sterkte en tot later marco(maxit) -
06 November 2006 - 16:36
Yolande:
Hoi Gootje, ik begrijp wel uit de berichtjes dat je t errug zwaar hebt gehad dit weekend :)
Veel succes met bouwen en je kroost zag er gister nog prima uit (je man ook overigens) -
06 November 2006 - 17:16
Tanja:
Hi pap. Ik ben weer naar school geweest. heb je lekker geslapen? Kus van Tanja -
06 November 2006 - 17:44
Nicole:
Hoi Frank,
Ben blij om te horen/lezen dat alles goed gaat!!
Hoop dat het bouwen ook zo goed zal gaan!!
Heel veel succes en plezier toegewenst!!!
XXX Nicole -
06 November 2006 - 17:46
Lotte:
Heej Frankie,Hoe is het daar? Ik vind het wel cool om het zo te volgen via internet!
Want ik mis je toch wel hoor..;-)
Dikke kus en tot zondag!
Lotte -
06 November 2006 - 17:49
Job:
HeY Frank, Ik hoop dat je het leuk hebt daar!?!
Het is wel stil hier, zonder jou ;-)..
De groeten uit Tilburg,Sittard en Simpelveld.
En van mij de meeste natuurlijk;-)
Job -
06 November 2006 - 17:54
A,H,P&S Hijne:
Hoi Pap!
Hoe is het daar?
Nu de kat van huis is, kunnen wij lekker op tafel dansen!
Alleen moeten wij de fietsen nu binnen zetten
:( en nog meer van dit soort taken!
Mamma gaat van de week een dagje weg, en wij gaan pannenkoeken bakken!
Kusjess van Astrid, Hans, Paul en Sophie!
06 November 2006 - 18:31
Ties En Maud:
Daan, we volgen jullie op de voet respect voor de gehele groep. Maud en Ties missen je.
groet motormuis
p.s. naakt zwemmen daar is strafbaar -
06 November 2006 - 18:46
Gijs:
Hard aan het werk? Warm? Ik ben blij dat jullie koffers terecht zijn. Het zou zonde zijn als de kado's voor Los Ninos kwijt waren. Ik lees dat jullie op de hoogte gehouden worden van het voetbal door Daniel en Aron. Gelukkig!(goed zo,Daniel, want ik weet het niet).
Maak er een mooie tijd van. Liefs, ook voor Wim.
Wilma. -
06 November 2006 - 18:51
Rene Van Der Wel:
hoi rene,
gaat alles daar goed?
ik heb op school vertelt wat je daar aan het doen bent.
ik wens je heel veel plezier,groetjes joelle je nichtje -
06 November 2006 - 18:57
Sandra:
lieve papa.
hebben jullie al een huis gebouwd.
zit er bij dat zwembad een glijbaan.
heb je lekker geslapen .
ik mag vanavond weer bij mama slapen.
slaap lekker papa.
een dikke kus van Sandra
06 November 2006 - 19:04
Jeroen:
heej pap
mijn band was zaterdag lek toen ik net op het punt stond om te vertrekken. gelukkig heeft opa me band toen nog geplakt(er zat een glas scherf in) en bij mama zat vandaag een spijker in de achterband
van de auto,maar is inmiddels ook gemaakt. nou veel succes en hebben ze daar ook een dartbord??
dikke kus Jeroen -
06 November 2006 - 19:11
Fam. B.bakker:
We hebben medelijden met jullie! Die huizen moeten wel af zijn zaterdag hoor!!Doe je best enne... daarna mogen jullie zwemmen. Succes we steunen jullie vanuit zevenbergen! -
06 November 2006 - 19:14
Marcel:
fijn dat alle spullen weer terug zijn. Morgen (of is het al vandaag ??) gaat het echt beginnen. Gootje, hou je taai.
Succes van ikke